Leave Your Message
010203
logo
PËR NE
rreth
010203

PËR NESigurisht

Suzhou Sure Import and Export Co., Ltd. (SSIE) është themeluar në vitin 2017 dhe është një kompani tregtare me reputacion e specializuar në produktet që lidhen me industrinë e telekomunikacionit. Ndodhet në Suzhou, provincën Jiangsu, Kinë. Me marrëdhënie të mira biznesi me prodhues të ndryshëm produktesh në industri, SSIE mund t'u ofrojë klientëve produkte me kosto efektive që plotësojnë kërkesat e tyre individuale në kohën e duhur. Dhe kjo do t'i ndihmojë klientët tanë për të kapur tregun dhe për të mbajtur klientët ekzistues.
shikoni më shumë

SigurishtAPLIKIMI PËR PRODUKTET

SigurishtProdukte të nxehta

01

Avantazhet tona

SSIEka eksportuar me sukses produkte të diversifikuara në shumë vende dhe rajone në Azi, Lindjen e Mesme, Amerikë, etj. Ju mund të merrni një shumëllojshmëri produktesh me cilësi të lartë, çmime konkurruese dhe shërbime të shkëlqyera.

  • Mbështetje pas shitjes

    Mbështetje pas shitjes

  • Kënaqësia e klientit

    Kënaqësia e klientit

Qëllimi cilësor

Qëllimi cilësor

Integriteti dhe përkushtimi, sinqeriteti për përdoruesit, ndjekja e zellshme dhe ndërtimi i një marke në zemrat e përdoruesve.

Objektivat e cilësisë

Objektivat e cilësisë

Norma e kalimit të inspektimit të produktit përfundimtar është 98%, me një rritje vjetore prej 0.1%; kënaqësia e klientit është 90 pikë, me një rritje vjetore prej 1 pikë.

Filozofia e biznesit

Filozofia e biznesit

Vazhdoni të përmirësoheni për të krijuar produkte me cilësi të lartë, për të ndërtuar marka me ndershmëri dhe besueshmëri, për të udhëhequr me prodhimtari inteligjente dhe për të qëndruar me ju për një kohë të gjatë.

Filozofia e menaxhimit

Filozofia e menaxhimit

I orientuar nga njerëzit, etika në radhë të parë, kujdesi për punonjësit dhe kënaqja e klientëve.

SigurishtForca e Kompanisë