Leave Your Message
010203
логото
ЗА НАС
за
010203

ЗА НАССекако

Suzhou Sure Import and Export Co., Ltd. (SSIE) е основана во 2017 година и е реномирана трговска компанија специјализирана за производи поврзани со телекомуникациската индустрија. Се наоѓа во Сужоу, провинцијата Џиангсу, Кина. Со добри деловни односи со различни производители на производи во индустријата, SSIE може да им обезбеди на клиентите исплатливи производи кои навремено ги задоволуваат нивните индивидуални барања. И тоа ќе им помогне на нашите клиенти да го фатат пазарот и да се задржат на постоечките клиенти.
Гледај Повеќе

СекакоАПЛИКАЦИЈА ЗА ПРОИЗВОДИ

СекакоТопли производи

01
01

Нашите Предности

SSIEима успешно извезено разновидни производи во многу земји и региони во Азија, Блискиот Исток, Америка итн. Можете да добиете различни производи со висок квалитет, конкурентни цени и одлични услуги.

  • Поддршка по продажба

    Поддршка по продажба

  • Задоволство на клиентот

    Задоволство на клиентот

Целта за квалитет

Целта за квалитет

Интегритет и посветеност, искреност за корисниците, вредна потрага и градење бренд во срцата на корисниците.

Цели за квалитет

Цели за квалитет

Стапката на проверување на финалниот производ е 98%, со годишен пораст од 0,1%; задоволството на клиентите е 90 поени, со годишен пораст од 1 поен.

Бизнис филозофија

Бизнис филозофија

Продолжете да се подобрувате за да создавате производи со висок квалитет, да создавате брендови со чесност и доверливост, да водите со интелигентно производство и да траат со вас долго време.

Менаџмент филозофија

Менаџмент филозофија

Ориентирани кон луѓето, пред се етиката, грижата за вработените и задоволувањето на клиентите.

СекакоСила на компанијата