Leave Your Message
En nærmere titt på strandede fiber SUS-rør og løse rør av aluminiumsrør

Bransjeinformasjon

Nyheter Kategorier
Utvalgte nyheter

En nærmere titt på strandede fiber SUS-rør og løse rør av aluminiumsrør

2023-11-28

I telekommunikasjonssektoren spiller fiberoptikk en viktig rolle for å overføre store datamengder raskt og effektivt over lange avstander. For å sikre optimal ytelse og beskyttelse, har to populære fiberoptiske kabeldesigner dukket opp - strandet fiber SUS-rørstruktur og løsrør aluminiumsrørfiberenhetsstruktur. I dette blogginnlegget vil vi utforske begge designene, med fokus på hovedfunksjonene og applikasjonene deres.


Strandet optisk fiber SUS-rørstruktur (deler):

Den strandede optiske fiber SUS-rørstrukturen er hovedsakelig sammensatt av rustfritt stål (SUS) rør og optisk fiber. Det rustfrie stålrøret fungerer som et beskyttende lag, og beskytter den skjøre optiske fiberen mot eksterne faktorer som fuktighet, temperaturendringer og fysisk skade.

Denne strukturen har flere fordeler. For det første gir SUS-slanger overlegen beskyttelse mot gnagerbitt og mekanisk stress, noe som gjør den ideell for installasjon i tøffe miljøer eller områder utsatt for forstyrrelse av dyrelivet. For det andre øker den strengede utformingen fleksibiliteten, slik at kabelen kan bøyes og manipuleres uten å påvirke integriteten til fiberen innenfor. Til slutt fungerer SUS-røret også som en metallkappe, og gir ekstra elektromagnetisk skjerming, noe som er avgjørende for å minimere signalforstyrrelser.

Applikasjoner for strandede fiberoptiske SUS-rørstrukturer inkluderer langdistanse telekommunikasjonsnettverk, underjordiske verktøy og intercity-ryggradsforbindelser. Dens robuste konstruksjon sikrer pålitelig dataoverføring selv under de mest krevende forhold.


Løse rør aluminiumsrør fiberoptisk enhet struktur (deler):

Den løse røret aluminiumsrør fiberoptiske enhetsstrukturen bruker aluminiumsrør for å beskytte den fiberoptiske enheten. I motsetning til strandede strukturer, er fiberoptiske enheter ikke vridd sammen, men er inneholdt i individuelle løse rør i aluminiumsrør.

En betydelig fordel med denne designen er bedre motstand mot effekten av temperaturendringer. Den løse rørdesignen lar individuelle fibre utvide seg og trekke seg sammen fritt innenfor sine respektive rør. Denne funksjonen beskytter fiberen mot overdreven belastning eller belastning som kan oppstå i andre konfigurasjoner, og sikrer stabil ytelse selv i ekstreme temperaturmiljøer.

I tillegg fungerer aluminiumsrør som en fuktsperre, og beskytter fibrene mot vannskader. Dette gjør den løse røret aluminiumsrøret fiberoptisk enhetsstruktur spesielt egnet for luftinstallasjoner utsatt for regn og fuktighet.

Den løse rørdesignen gir enkel tilgang til individuelle fibre, noe som forenkler vedlikehold og reparasjoner. I tillegg forbedrer individuelt pakkede optiske fibre kompatibiliteten med fiberfusjonsskjøteteknologi, noe som forenkler installasjon og tilkobling ytterligere.


For å konkludere:

Strandet fiber SUS-rørstruktur og løsrør aluminiumsrørfiberenhetsstruktur er begge pålitelige plattformer for langdistansedataoverføring. Den unike designen tilbyr flere fordeler, og sikrer beskyttelse, fleksibilitet og enkel installasjon. Avhengig av spesifikke krav, for eksempel miljøforhold eller installasjonsmetoder, kan telekommunikasjonseksperter velge den strukturen som passer best for deres nettverk.

I den stadig utviklende telekommunikasjonsindustrien spiller disse fremskrittene innen fiberoptisk kabeldesign en viktig rolle for å møte den økende etterspørselen etter høyhastighets, pålitelig dataoverføring. Både strandede og løse rørkonstruksjoner tillater sømløse forbindelser, slik at vi kan holde kontakten i en stadig mer tilkoblet verden.